User Tools

Site Tools


ro:freedbset

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
ro:freedbset [2017/09/10 12:55]
junior-root
ro:freedbset [2017/09/10 15:39] (current)
junior-root [Parametrii]
Line 12: Line 12:
 BASIC-256 permite folosirea mai multor baze de date în același timp. La rândul lor, fiecărei baze de date îi este permis să lucreze cu până la 8 seturi de înregistrări,​ numerotate de la 0 la 7, în care să stocheze rezultatele obținute cu funcția [[DBOpenSet|DBOpenSet]].\\ BASIC-256 permite folosirea mai multor baze de date în același timp. La rândul lor, fiecărei baze de date îi este permis să lucreze cu până la 8 seturi de înregistrări,​ numerotate de la 0 la 7, în care să stocheze rezultatele obținute cu funcția [[DBOpenSet|DBOpenSet]].\\
 Dacă un set de înregistrări este închis cu [[DBCloseSet|DBCloseSet]],​ numărul acestuia devine disponibil și poate fi întors ulterior de funcția **FreeDBSet** pentru a fi refolosit. Odată ce o bază de date este închisă, toate seturile de înregistrări sunt eliberate. Dacă un set de înregistrări este închis cu [[DBCloseSet|DBCloseSet]],​ numărul acestuia devine disponibil și poate fi întors ulterior de funcția **FreeDBSet** pentru a fi refolosit. Odată ce o bază de date este închisă, toate seturile de înregistrări sunt eliberate.
-==== Parametrii ​====+==== Parametri ​====
 **//​număr_bază_de_date//​** - este un [[integerexpressions|număr_întreg]] și reprezintă numărul bazei de date pentru care se dorește alocarea unui set de înregistrări cu [[DBOpenSet|DBOpenSet]]. BASIC-256 poate lucra cu până la 8 baze de date deschise în același timp, fiecare bază de date având un număr unic, cuprins între 0 și 7. Dacă nu se specifică niciun număr pentru baza de date, **FreeDBSet** va folosi baza de date cu numărul 0. **//​număr_bază_de_date//​** - este un [[integerexpressions|număr_întreg]] și reprezintă numărul bazei de date pentru care se dorește alocarea unui set de înregistrări cu [[DBOpenSet|DBOpenSet]]. BASIC-256 poate lucra cu până la 8 baze de date deschise în același timp, fiecare bază de date având un număr unic, cuprins între 0 și 7. Dacă nu se specifică niciun număr pentru baza de date, **FreeDBSet** va folosi baza de date cu numărul 0.
 ==== Vezi și ==== ==== Vezi și ====
ro/freedbset.txt · Last modified: 2017/09/10 15:39 by junior-root