User Tools

Site Tools


ro:graphsize

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
ro:graphsize [2017/09/27 13:21]
junior-root
ro:graphsize [2017/09/27 13:31] (current)
junior-root
Line 14: Line 14:
 ==== Notă ==== ==== Notă ====
 În cazul în care fereastra grafică nu este ancorată în fereastra principală a interfeței BASIC-256, ci plutește, instrucțiunea **GraphSize** va redimensiona și fereastra efectivă, în încercarea de a afișa noua ieșire grafică. Tot în acest sens, dacă fereastra grafică nu este integral vizibilă, ci este ieșită parțial din ecranul vizibil, instrucțiunea va încerca să o afișeze integral în ecranul vizibil. În cazul în care fereastra grafică nu este ancorată în fereastra principală a interfeței BASIC-256, ci plutește, instrucțiunea **GraphSize** va redimensiona și fereastra efectivă, în încercarea de a afișa noua ieșire grafică. Tot în acest sens, dacă fereastra grafică nu este integral vizibilă, ci este ieșită parțial din ecranul vizibil, instrucțiunea va încerca să o afișeze integral în ecranul vizibil.
 +
 +Dacă ieșirea grafică a fost direcționată către o imagine din memorie cu ajutorul instrucțiunii [[setgraph|SetGraph]],​ atunci imaginea va fi redimensionată la dimensiunile specificate de **//​lățime//​** și **//​înălțime//​**. În acest caz nu se mai redimensionează fereastra grafică, iar parametrul **//​raport//​** nu mai are niciun efect.
 ==== Vezi și ==== ==== Vezi și ====
 {{page>​ro:​start#​Elemente grafice - controlul ferestrelor&​noheader}} {{page>​ro:​start#​Elemente grafice - controlul ferestrelor&​noheader}}
ro/graphsize.txt · Last modified: 2017/09/27 13:31 by junior-root